Ontvang bij een bestelling vanaf € 60,- 10% korting met de code STARTILSJESFM

Wat zijn FM geuren?

Gepubliceerd op 11 mei 2022 om 15:31

De FM geuren komen uit een fabriek in Duitsland (DROM), waar 80% van de parfummerken hun geuren inkoopt. De fabriek die van deze pure parfum flesjes maakt zit in Polen en daar komen dan ook de FM Parfums vandaan. Omdat ze minder worden vermengd zijn alle FM parfums sterker dan de parfums die je in de winkel vind.
Er is een lijst beschikbaar waar alle FM geurennummers op staan met de daarbij horende afgeleide geur. Klik hier om de lijst te downloaden. 

De geuren van FM zijn afgeleid van echte dure geuren. Ze ruiken precies hetzelfde, ze zijn alleen goedkoper en worden in een goekopere verpakking geleverd. De geuren zijn niet nep en mogen ook niet de naam dragen van de geur waarvan het afgeleid is. 

De meeste geuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: Pure, Intense, Feromoon en Monster.
Pure: Is een parfum met 20% geur en bevat weinig bestandsdelen en moet gedurende dag wat meer gespoten worden. 
Feromoon: Feromonen zijn geurloze stoffen die aan parfum worden toegevoegd om hun stimulerende effect te versterken; ze zijn het geheime wapen, met als missie de aantrekkelijkheid en het zelfvertrouwen te vergroten. Het bevat 20% parfum. Het blijft redelijk hangen en is betaalbaarder dan een gewone parfum.
Intense: Is een parfum met een hoge concentraat van 24-30% parfum en blijft lang hangen.
Monster: Is een klein buisje met de intense geur om bijvoorbeeld een geur te proberen of cadeau te doen.

U kunt zelf kiezen welke variant u wilt kopen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.