Aardapplelasange met mais

Nodig;
1 rode paprika
1 ui
2 eetlepels olie
1 schaaltje rundergehakt (ca. 300 g)
1 blik maïskorrels (crispy, 300 g)
1 pakje gezeefde tomaten (passata di pomodoro, 500 g)
2 eetlepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden (potje à 12 g)
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
100 g gemalen belegen kaas (zak à 175 g)
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken.
Ui en paprika toevoegen en 3 minuten meebakken.
Maïs afgieten.
Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen.
Helft van aardappels in ovenschaal leggen.
Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen.
Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas
bestrooien.
Aardappellasagne in ca. 30 minuten in oven bakken.

Eet smakelijk!!!