Kip Kerrie met rijst

Dit recept is verzonnen door mijn man. Hij is simpel en heel erg lekker. Dit recept is voor ongeveer 4 personen.

Ingredienten:
3 kipfilets
2 zakjes kerriesaus
klein potje doperwten
potje champignons
250 gr witte rijst
400 ml melk
kip- en kerriekruiden

  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kruid deze met de kip- en kerrie kruiden
  • Zet de rijst op en kook deze.
  • Mix de kerriesaus met koude  melk.
  • Bak de stukjes kip in boter of olie.
  • Doe de saus en de  pan en roer alles door e breng het aan de kook.
  • Giet de rijst af in een vergiet en laat deze uitlekken.
  • Doe de uitgelekte champignons en doperwten in de saus en warm deze op.
  • Doe de rijst er bij en schep alle door elkaar.


Eet smakelijk!


Je kan ook ananas door de saus heen doen, als je er van houdt.
Een dag later is het vaak nog llekkerder

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.