PastaSpinazie

Pasta Spinazie (3 á 4 personen)
Nodig;
200 gr spekjes
Doosje spinazie uit de diepvries (potries, geen creme)
100 gr champignons
300 gr Penne of een andere pasta
Koreanderkruiden
Boter
Geraspte kaas
Bak de spekjes uit in zijn eigen vet in een koekenpan.
Kook de pasta gaar en giet het af.
Snijd ondertussen de champignons.
Bak de champignons en de spinazie meemet de spekjes.
Voeg onder het bakken zo nu en dan wat koreanderkruiden toe.
Voeg je baksel toe aan je pasta en roer het goed door.
Vet de overnschaal in, doe de pasta erin.
Strooi de kaas erover en doe het 10 min in een voorverwarmde oven. (200gr)

Eet smakelijk!!!

Dit gerecht kan je ook heel makkelijk van te voren klaar maken. Dan doe je de schotel
voordat je gaat eten 40 min in de oven.